جدیدترین اخبار :
  • اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
  • پای تاجیکستان به چابهار و کریدور شمال-جنوب باز می‌شود
  • مقایسه عملکرد شاخص‌های ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۳ با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲
  • مکران کجاست؟
  • سواحل مَکُران نیازمند زیرساخت‌های اینترنتی برای توسعه اقتصاد دریا محور است
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای‌عالی مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/09/12 | تعداد بازید :167
مهدی مزینانی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار فرینا، بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، مهدی مزینانی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد و گفت: برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه اقتصادی مناطق، توجه به حوزه گردشگری بالاترین سرمایه اقتصادی دنیاست و تمام سیاست‌ها در این مسیر اتفاق میافتد. امیدواریم بتوانیم از ظرفیت‌های موجود به خوبی استفاده کنیم و با کمک و همکاری سازمان‌های مردم نهاد در زمینه طبیعت‌گردی، امور اجتماعی، آموزش و غیره در جهت رونق و توسعه اقتصادی مناطق بهره‌مند شویم.

وی توجه به حوزه ورزش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را از اولویت‌های این معاونت عنوان کرد و افزود: با تشکیل شورای ورزش دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و استفاده از نظریات اعضای شورا، بدنبال این هستیم که با برنامه‌ریزی، سلامت روانی و امنیت را در این مناطق تقویت کنیم.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه بدنبال ایجاد مدیریت پایدار گردشگری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستیم، افزود: اگر بتوانیم مسئولیت‌مان را در حوزه فرهنگی و گردشگری به درستی انجام دهیم به طور حتم شاکله مناطق آزاد تغییر خواهد‌کرد. طبق قانون سازمان گردشگری جهانی در جذب گردشگر سه ویژگی باید رعایت شود: 1) منافع مردم بومی مناطق، 2) حفظ منابع برای آیندگان، 3) رضایت گردشگر؛ اقداماتی که در مناطق در حال انجام است هر سه این ویژگی‌ها را در بر می‌گیرد.

مزینانی به تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آتی این معاونت اشاره کرد و گفت: آماده‌سازی مناطق برای سفرهای نوروزی، برگزاری تورهای فرهنگی، جشنواره‌های و نمایشگاه‌های هنری و صنایع دستی، برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های فرهنگی و مسابقات فرهنگی در سطح بومی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی، و نیز اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی با کشورهای همسایه از جمله این برنامه‌ها است.

وی در ادامه به ظرفیت‌ها و جذابیت‌های گردشگری مناطق آزاد در فصل زمستان اشاره کرد و افزود: گردشگری فصلی آورده اقتصادی برای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه دارد و صنعت بوم‌گردی این مناطق را رونق می‌بخشد. 

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه صدور مجوزهای گردشگری برای جذب توریسم بین‌المللی در مناطق آزاد نیازمند تفویض اختیارات قانونی به مدیران گردشگری این مناطق است، گفت: مدیر گردشگری منطقه باید بتواند با اختیاراتی که در حوزه جذب گردشگر طبق قانون به او تفویض شده است و حمایت سایر نهادهای اجرایی، قدرت تصمیم‌گیری داشته باشد.
مزینانی در پایان افزود: در حوزه گردشگری اگر قوانین مناطق آزاد به طور کامل اجرایی شود و اختیارات لازم به مسئولین این مناطق داده شود به طور یقین شاهد تحول اقتصادی در حوزه گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور خواهیم بود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل